We leven in een land waar we in alle vrijheid kunnen genieten van kerkdiensten, conferenties en festivals. We hoeven niet bang te zijn om mensen tegen te komen die ons vervolgen omdat we christen zijn.

Wij als band vinden het fantastisch dat we muziek kunnen maken tot eer van God, maar tegelijkertijd weten we dat er landen zijn waar christenen dit niet kunnen. Dit raakt ons en we willen deze mensen steunen en zijn daarom ambassadeur van Open Doors. Deze organisatie zet zich in voor Vervolgde Christenen over de hele wereld.

Tijdens de dienst vragen we graag aandacht voor het werk dat Open Doors doet voor Vervolgde Christenen. Eventueel kan de gehele dienst in het teken staan van de Vervolgde Kerk, in dat geval kan er een spreker van Open Doors bij uitgenodigd worden.

Een medewerker van Open Doors wil in uw dienst graag meer vertellen over vervolgde christenen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.opendoors.nl/presentaties.

Wilt u In Christ United uitnodigen om in uw dienst te komen spelen, stuur dan een mailtje naar contact@inchristunited.com.